Průvodce světem technických norem

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Electronic
Language: Czech
Published: Praha : Český normalizační institut, [2006?]
Subjects:
Physical Description: 1 elektronický optický disk (CD-ROM) ; 12 cm

Cover

LEADER 04192nmm a22003617a 4500
001 29246
003 CZ ZlUTB
005 20220808140048.0
008 051124s2006 xr ||||| ||||| |||||cze|d
999 |c 29246  |d 29246 
040 |a ZLD002  |b cze  |c ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a (006.3)  |2 v 
080 |a 579.67  |2 v 
080 |a 663/664  |2 v 
245 0 0 |a Průvodce světem technických norem  |h [elektronický zdroj] 
256 |a Textová data 
260 |a Praha :  |b Český normalizační institut,  |c [2006?] 
300 |a 1 elektronický optický disk (CD-ROM) ;  |c 12 cm 
500 |a Normy jsou v PDF formátu, k prohlížení je třeba software Adobe Acrobat Reader verze 5 
500 |a Název je převzat z nápisu na disku 
505 0 0 |a Soubor obsahuje text následujících norem  |t ČSN 56 0116 Metody zkoušení pekařských výrobků --  |t ČSN 56 0116-5 Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 5 --  |t ČSN ISO 6391 (560097) Maso a masné výrobky. Stanovení počtu Escherichia coli --  |t ČSN 56 0116-2 Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 2 --  |t ČSN 56 0116-3 Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 3 --  |t ČSN 56 0116-6 Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 6 --  |t ČSN 56 0116-7 Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 7 --  |t ČSN 56 0116-9 Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 9 --  |t ČSN 56 0116-10 Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 10 --  |t ČSN ISO 7251 (560107) Mikrobiologie. Všeobecné pokyny při stanovení počtu suspektních Escherichia coli --  |t ČSN ISO 6730 (56 0120) Mléko- stanovení počtu jednotek tvořících kolonie psychotrofních mikroorganismů --  |t ČSN ISO 2293 (56 0122) Maso a masné výrobky --  |t ČSN ISO 5541/1 (560113) Mléko a mléčné výrobky --  |t ČSN ISO 6611 (560114) Mléko a mléčné výrobky --  |t ČSN 56 0080 Potravinářské výrobky --  |t ČSN ISO 13721 (56 0125) Maso a masné výrobky --  |t ČSN 56 0082 Potravinářské výrobky --  |t ČSN ISO 13681 (56 0128) Maso a masné výrobky --  |t ČSN 56 0116-4 Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 4 --  |t ČSN 56 0081 Potravinářské výrobky --  |t ČSN ISO 7218 (56 0103) Mikrobiologie potravin a krmiv --  |t ČSN ISO 13722 (56 0129) Maso a masné výrobky --  |t ČSN EN ISO 6887-1(56 0102) Mikrobiologie potravin a krmiv --  |t ČSN ISO 11866-3 (56 0098) Mléko a mléčné výrobky  |t ČSN ISO 15214 (56 0117) Mikrobiologie potravin a krmiv --  |t ČSN ISO 11866-1 (56 0098) Mléko a mléčné výrobky --  |t ČSN EN ISO 8261 (56011) Mléko a mléčné výrobky --  |t ČSN ISO 17410 (56 0119) Mikrobiologie potravin a krmiv --  |t ČSN EN ISO 6887-2 (56 0102) Mikrobiologie potravin a krmiv -- 
505 0 0 |t ČSN EN ISO 7932 (56 0092) Mikrobiologie potravin a krmiv --  |t ČSN EN ISO 21528-2 (560096) Mikrobiologie potravin a krmiv --  |t ČSN EN ISO 21528-1 (560096) Mikrobiologie potravin a krmiv --  |t ČSN EN ISO 10272-1 (560126) Mikrobiologie potravin a krmiv --  |t ČSN 57 0155 Mikrobiologické zkoušení masa --  |t ČSN ISO 1443 (57 0147) Stanovení celkového obsahu tuku --  |t ČSN ISO 2917 (57 0148) Maso a masné výrobky --  |t ČSN ISO 937 (57 6023) Maso a masné výrobky --  |t ČSN EN ISO 1735 (57 1007) Sýry a tavené sýrové výrobky --  |t ČSN EN ISO 17189 (57 1604) Máslo, emulze jedlých olejů a roztíratelné tuky --  |t ČSN EN ISO 5943 (57 1006) Sýry a tavené sýrové výrobky --  |t ČSN 58 8763 Živočišné a rostliné tuky a oleje --  |t ČSN ISO 660 (58 8756) Živočišné a rostliné tuky a oleje --  |t ČSN EN ISO 3657 (58 0132) Živočišné a rostliné tuky a oleje --  |t ČSN EN ISO 3960 (58 8765) Živočišné a rostliné tuky a oleje 
650 0 7 |a potravinářská mikrobiologie  |2 czenas  |7 ph115835 
650 0 7 |a potravinářství  |2 czenas  |7 ph124430 
650 0 7 |a potraviny  |2 czenas  |7 ph115833 
650 0 7 |a hygiena potravin  |2 czenas  |7 ph120984 
655 7 |a CD-ROM  |2 czenas  |7 fd133955 
655 7 |a normy  |2 czenas  |7 fd131861 
910 |a ZLD002 
942 |2 udc 
992 |a ER 
952 |0 0  |1 0  |2 udc  |4 0  |6 664PRŮVODCE  |7 0  |8 VDVD  |9 70731  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 001  |d 2006-11-14  |o 664/PRŮVODCE  |p 420010103471  |r 2020-02-14  |v 9425.00  |w 2019-08-25  |x N:nákup; Převod FT, František Buňka, 14.2.2020  |y 01