|
|
|
|
LEADER |
04192nmm a22003617a 4500 |
001 |
29246 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20220808140048.0 |
008 |
051124s2006 xr ||||| ||||| |||||cze|d |
999 |
|
|
|c 29246
|d 29246
|
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|c ZLD002
|
072 |
|
7 |
|a 664
|x Potravinářský průmysl
|2 Konspekt
|9 19
|
080 |
|
|
|a (006.3)
|2 v
|
080 |
|
|
|a 579.67
|2 v
|
080 |
|
|
|a 663/664
|2 v
|
245 |
0 |
0 |
|a Průvodce světem technických norem
|h [elektronický zdroj]
|
256 |
|
|
|a Textová data
|
260 |
|
|
|a Praha :
|b Český normalizační institut,
|c [2006?]
|
300 |
|
|
|a 1 elektronický optický disk (CD-ROM) ;
|c 12 cm
|
500 |
|
|
|a Normy jsou v PDF formátu, k prohlížení je třeba software Adobe Acrobat Reader verze 5
|
500 |
|
|
|a Název je převzat z nápisu na disku
|
505 |
0 |
0 |
|a Soubor obsahuje text následujících norem
|t ČSN 56 0116 Metody zkoušení pekařských výrobků --
|t ČSN 56 0116-5 Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 5 --
|t ČSN ISO 6391 (560097) Maso a masné výrobky. Stanovení počtu Escherichia coli --
|t ČSN 56 0116-2 Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 2 --
|t ČSN 56 0116-3 Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 3 --
|t ČSN 56 0116-6 Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 6 --
|t ČSN 56 0116-7 Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 7 --
|t ČSN 56 0116-9 Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 9 --
|t ČSN 56 0116-10 Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 10 --
|t ČSN ISO 7251 (560107) Mikrobiologie. Všeobecné pokyny při stanovení počtu suspektních Escherichia coli --
|t ČSN ISO 6730 (56 0120) Mléko- stanovení počtu jednotek tvořících kolonie psychotrofních mikroorganismů --
|t ČSN ISO 2293 (56 0122) Maso a masné výrobky --
|t ČSN ISO 5541/1 (560113) Mléko a mléčné výrobky --
|t ČSN ISO 6611 (560114) Mléko a mléčné výrobky --
|t ČSN 56 0080 Potravinářské výrobky --
|t ČSN ISO 13721 (56 0125) Maso a masné výrobky --
|t ČSN 56 0082 Potravinářské výrobky --
|t ČSN ISO 13681 (56 0128) Maso a masné výrobky --
|t ČSN 56 0116-4 Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 4 --
|t ČSN 56 0081 Potravinářské výrobky --
|t ČSN ISO 7218 (56 0103) Mikrobiologie potravin a krmiv --
|t ČSN ISO 13722 (56 0129) Maso a masné výrobky --
|t ČSN EN ISO 6887-1(56 0102) Mikrobiologie potravin a krmiv --
|t ČSN ISO 11866-3 (56 0098) Mléko a mléčné výrobky
|t ČSN ISO 15214 (56 0117) Mikrobiologie potravin a krmiv --
|t ČSN ISO 11866-1 (56 0098) Mléko a mléčné výrobky --
|t ČSN EN ISO 8261 (56011) Mléko a mléčné výrobky --
|t ČSN ISO 17410 (56 0119) Mikrobiologie potravin a krmiv --
|t ČSN EN ISO 6887-2 (56 0102) Mikrobiologie potravin a krmiv --
|
505 |
0 |
0 |
|t ČSN EN ISO 7932 (56 0092) Mikrobiologie potravin a krmiv --
|t ČSN EN ISO 21528-2 (560096) Mikrobiologie potravin a krmiv --
|t ČSN EN ISO 21528-1 (560096) Mikrobiologie potravin a krmiv --
|t ČSN EN ISO 10272-1 (560126) Mikrobiologie potravin a krmiv --
|t ČSN 57 0155 Mikrobiologické zkoušení masa --
|t ČSN ISO 1443 (57 0147) Stanovení celkového obsahu tuku --
|t ČSN ISO 2917 (57 0148) Maso a masné výrobky --
|t ČSN ISO 937 (57 6023) Maso a masné výrobky --
|t ČSN EN ISO 1735 (57 1007) Sýry a tavené sýrové výrobky --
|t ČSN EN ISO 17189 (57 1604) Máslo, emulze jedlých olejů a roztíratelné tuky --
|t ČSN EN ISO 5943 (57 1006) Sýry a tavené sýrové výrobky --
|t ČSN 58 8763 Živočišné a rostliné tuky a oleje --
|t ČSN ISO 660 (58 8756) Živočišné a rostliné tuky a oleje --
|t ČSN EN ISO 3657 (58 0132) Živočišné a rostliné tuky a oleje --
|t ČSN EN ISO 3960 (58 8765) Živočišné a rostliné tuky a oleje
|
650 |
0 |
7 |
|a potravinářská mikrobiologie
|2 czenas
|7 ph115835
|
650 |
0 |
7 |
|a potravinářství
|2 czenas
|7 ph124430
|
650 |
0 |
7 |
|a potraviny
|2 czenas
|7 ph115833
|
650 |
0 |
7 |
|a hygiena potravin
|2 czenas
|7 ph120984
|
655 |
|
7 |
|a CD-ROM
|2 czenas
|7 fd133955
|
655 |
|
7 |
|a normy
|2 czenas
|7 fd131861
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
942 |
|
|
|2 udc
|
992 |
|
|
|a ER
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 udc
|4 0
|6 664PRŮVODCE
|7 0
|8 VDVD
|9 70731
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 001
|d 2006-11-14
|o 664/PRŮVODCE
|p 420010103471
|r 2020-02-14
|v 9425.00
|w 2019-08-25
|x N:nákup; Převod FT, František Buňka, 14.2.2020
|y 01
|