Gumování textilu - Kunrt, František (Řada chemické literatury, 1957)
Příručka podává základní informace o textiliích, používaných v gumárenském průmyslu, a práci s nimi, o gumovacích směsích, postupu gumování na několikaválcových strojích a údržbě strojů.