Příprava gumárenských směsí - Marcín, Jiří, 1928- (SNTL, 1961)
První české souborné pojednání o základních gumárenských surovinách, jejich přípravě, navažování, míchání a bezpečnosti při práci. Technologické pochody doplňuje popis strojního zařízení, receptury, vlastnosti směsí a pryže a informace o automatizaci procesů.
1415 výt.
Věcný rejstřík
Pozn.
S fot. a il. v textu
Keywords: příručky