Kapesní příručka svařování, řezání, pájení - Krňák, Rudolf (SNTL, 1962)
Tabulky, doplněné stručnou charakteristikou a názornými obrázky, zahrnují problematiku svařování v našem a zahraničním průmyslu. Nalézáme v nich rozbor svařitelnosti kovů a slitin, druhů svařování apod. Poprvé vnašíliteratuřejezpracováno normování prací, technologické postupy a přípravky pro svařování.
18215 výt.
Věcný rejstřík
Pozn.
S il. a grafy v textu
Keywords: svařování; řezání; pájení; příručky