Kapesní příručka svařování, řezání, pájení - Krňák, Rudolf (Řada strojírenské literatury, 1962)
Tabulky, doplněné stručnou charakteristikou a názornými obrázky, zahrnují problematiku svařování v našem a zahraničním průmyslu. Nalézáme v nich rozbor svařitelnosti kovů a slitin, druhů svařování apod. Poprvé vnašíliteratuřejezpracováno normování prací, technologické postupy a přípravky pro svařování.