Rozvinuté součásti z plechu : Určeno dělníkům, mistrům a konstruktérům - Laskowski, Max; John, Georg (SNTL, 1961)
Praktická sbírka příkladů z oboru zpracování plechu ve výrobě kotlů, potrubí a v plechařském zámečnictví. Probírá různé způsoby rozvinování plášťů (povrchů) u válcových, hranolových a kuželových tvarů plechových těles i rotačních a šroubových ploch.
Věcný rejstřík
S obr. v textu
3215 výt.
Keywords: rozvinutí plochy; plechy; axonometrie; deskriptivní geometrie; příručky