Personální management jako nástroj řízení změn - Stýblo, Jiří, 1945- (VOX, 2004)
Příručka přibližuje základní principy personálního managementu coby nástroje řízení změn ve firmě.
Keywords: personální management; management změny; personnel management; management of change; příručky; handbooks, manuals, etc.