Epoxydové pryskyřice - Lidařík, Miloslav, 1927-2000 (Řada chemické literatury, 1959)
Na stručný přehled chemické teorie, surovin a technologie výroby spolu s analytikou navazuje podrobný výklad o praktické aplikaci epoxydových pryskyřic v různých odvětvích průmyslové výroby - voboruplastickýchhmot,elektrotechnice, strojírenství, průmyslu automobilovém, leteckém, chemickém, potravinářském aj.