Dřevařská technická příručka - Kolařík, Alois (SNTL, 1970)
Shrnuje hlavní údaje, výpočty a poznatky o základních vlastnostech dřeva, pomocných materiálech, dělení, opracování, spojování a tváření dřeva, jeho vnitřní i vnější úpravě a chemickém zpracování, toleranci a přesnosti dělení a opracování dřeva, pomocných službách a zařízení, základních dřevěných materiálech a hlavních dřevařských výrobcích.
S obr., tb. a grafy v textu
Vazba: Miroslav Houska
3700 výt.
Věcný rejstřík
Zn.
Keywords: dřevo; materiály; příručky