Moderní přístupy v řízení podniků v novém podnikatelském prostředí - Svoboda, Emil, 1941-; Bittner, Libor; Svoboda, Patrik (Professional Publishing, 2006)
Příručka přibližuje problematiku přístupů a metod rozhodování v podnikovém managementu především z hlediska jednotlivých oblastí manažerské práce.
Keywords: podnikový management; industrial management; monografie; monographs