Praxe lisování termosetů - Osten, Miloš (SNTL, 1962)
Teoretické a technické informace o složení, výrobě i vlastnostech lisovacích plastických hmot s přehledem technologie jejich zpracování, rozborem činitelů ovlivňujících jakost výlisků a produktivitu práce, příčin závad a s návodem k jejich odstraňování.
Věcný rejstřík
S fot. a il. v textu
2415 výt.
Keywords: lisování; zálisky; fenoplasty; aminoplasty; tváření; reaktoplasty; příručky