catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Řeznicko-uzenářské výrazy v an...
Description
Řeznicko-uzenářské výrazy v angličtině
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Polák, Pavel
(Author)
Format:
Book
Language:
Czech
English
Published:
Tábor :
OSSIS,
2003
Edition:
Vyd. 1.
Subjects:
uzenářství
řeznictví
angličtina
čeština
oborová terminologie
meat industry and trade
sausage industry
Czech language
English language
terminology (professional)
dvojjazyčné překladové slovníky
terminologické slovníky
bilingual translation dictionaries
terminological dictionaries
ISBN:
8086659046
Physical Description:
144 s. : il. ; 17 cm
Cover
Table of contents
Holdings
More Information
Staff View
Description
ISBN:
8086659046
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Řeznicko-uzenářský terminologický slovník : (výrazy odborné, slangové a archaické)
by: Šedivý, Václav, 1961-
Published: (2017)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Řeznictví a uzenářství
by: Rošický, Václav, 1857-
Published: (2015)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Výroba jemného uzenářského zboží
by: Řehák, Rudolf
Published: (2017)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Uzenář
by: Jarník, Karel Josef
Published: (2016)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Chef's guide to charcuterie
by: Brevery, Jacques.
Published: (2013)
×
Loading...