Pražské interiéry - Ehm, Josef, 1909-1989; Poche, Emanuel, 1903-1987 (Pragensia, 1973)
Obrazová publikace ve 170 celostránkových černobílých i barevných fotografiích odhaluje krásu a rozmanitost sochařské, malířské a štukatérské výzdoby pražských uměleckohistorických interiérů. V knize se setkáme s vnitřky kostelů, šlechtických paláců, měšťanských domů i veřejných budov. Obrazovou část provází výklad o vývoji pražského interiéru v posledním tisíciletí a katalog vyobrazení.