Španělština pro vědecké a odborné pracovníky : základní kurs - Dubský, Josef, 1917-1996; Hamplová, Sylva, 1935- (Academia, 1966)
Koncepce učebnice je dána jejím úkolem připravit pro četbu odborné literatury a denního tisku a pro aktivní styk s cizinci při studijních návštěvách. Všech 30 lekcí je proto doplněno vždy kratším odborným textem z různýchoborůvědeckého bádání. Poslední lekce obsahují materiál sloužící k přípravě referátů nebo sjezdových jednání. Je pamatováno i na specifické rysy americké španělštiny.
Vazba: Jiří Hilmar
4000 výt.
Španělsko-čes. a česko-špan. slovníček
Mluvnický rejstřík
Keywords: ŠPANĚLŠTINA; učebnice