Afinitní chromatografie - Lowe, Christopher R.; Dean, Peter D. G. (SNTL, 1979)
Monografie o metodě dělení a čištění bílkovinných látek, známé pod názvem afinitní chromatografie. Shrnuje a utřiďuje výsledky všech významných prací, které se zabývaly teoretickými základy této metody apříslušnýmispeciálními technikami i chemickou stránkou interakcí různých bílkovinných složek s materiálem chromatografického sloupce
Určeno stud., postgraduantům a věd. aspirantům oborů biochemie a biofyzika
1900 výt.
Spoluvyd. společ. prům. chemie ČVTS
Přehledy lit.
Věcný rejstřík
Keywords: chromatografie