Svět jakosti = World of Quality (Vydavatelství a nakladatelství Bartoň QSV Quality Service, 1994)
Časopis o zabezpečování jakosti výrobků a služeb a vývoji v oblasti jakosti v Čechách, Evropě a ve světě
Rozsah a rozměry pro registraci: 4x 70-73 s., 210/270
Vydává: Vydavatelství a nakladatelství Bartoň QSV Quality Service,Česká společnost pro jakost,Sdružení pro Cenu České republiky za jakost,Bartoň viz Vydavatelství a nakladatelství Bartoň QSV Quality Service
Vydává: Jaroslav Bartoň QSV Quality Service
Keywords: jakost; management jakosti; quality; quality control; odborné časopisy; professional journals