Sestra : odborný dvouměsíčník pro zdravotní sestry (Strategie Praha, 1991)
Časopis je určen pro různé kategorie ošetřovatelského personálu, především pro zdravotní, dětské a ženské sestry. Má přispívat ke zvýšení odborné úrovně sester, zlepšování kvality ošetřovatelské péče a etického přístupu k člověkuv novém systému zdravotní péče. Časopis šířeji a do hloubky postihuje profesní, etické, společenské a lidské předpoklady ošetřovatelské praxe