Praktická elektronika A Radio (Amaro, 1996)
Měsíčník je pro amatéry, kroužky a všechny zájemce o novinky ze světa techniky, z oblasti rádia, elektra a mikroelektroniky
Rozsah a rozměry pro registraci: 48+4 s., 210/297
Keywords: radiotechnika; slaboproudá elektrotechnika; elektronika; radio engineering; light current electrical engineering; electronics; odborné časopisy; professional journals