Chemické listy = Chemical Papers (Prague) (Průmyslové vydavatelství, 1951)
Chemické listy přinášejí původní práce o výsledcích výzkumu na pracovištích vědeckých ústavů, vysokých škol a průmyslových závodů z oboru chemie
ISSN elektronická verze:1213-7103
Podnázev v tiráži: Časopis pro průmysl chemický
Podnázev v r. 2002: časopis Asociace českých chemických společností
Od r. 1997 vycházejí obsahově samostatné tituly "Chemické listy" a "Bulletin" v jednom společném obalu Bulletin Chemické listy
Vydává Česká společnost chemická jako časopis Asociace českých chemických společností
Keywords: chemie; chemický výzkum; chemistry; chemical research; odborné časopisy; professional journals