Chemické listy = Chemical Papers (Prague) (Průmyslové vydavatelství, 1951)
Chemické listy přinášejí původní práce o výsledcích výzkumu na pracovištích vědeckých ústavů, vysokých škol a průmyslových závodů z oboru chemie