Zvuk : Časopis pro kulturu a společenské dění : Zlín - Vsetín - Uherské Hradiště - Kroměříž (Krajská knihovna Františka Bartoše, 1993)
Časopis pro kulturu a společenské dění ve Zlíně, Vsetíně, Uherském Hradišti a Kroměříži
Spoluvydává: Okresní vlastivědné muzeum Vsetín, Okresní kulturní středisko Uherské Hradiště a Kroměříž
Od r. 2003 vydává: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, Muzeum jihovýchodní Moravy ve Zlíně, Okresní vlastivědné muzeum Vsetín, Slovácké muzeum Uherské Hradiště, Muzeum Kroměřížka, Město Uherské Hradiště a Klub kultury Uherské Hradiště
Přestávky ve vyd.: R. 1991-1995
Keywords: kultura; časopisy; Vsetín (Česko); Uherské Hradiště (Česko); Kroměříž (Česko); Zlín (Česko)