Umělec = Artist : Měsíčník současného výtvarného umění (Divus, 1997)
Umělecký časopis pro moderní a současné umění
Rozsah a rozměry pro registraci: 32 s., 215/312
Od r. 2000 nový podnázev: Současné umění a kultura, = Contemporary Art and Culture
Podnázev: international
Keywords: časopisy; umění; výtvarné umění -- 20.-21. století; moderní umění