Události na VUT v Brně (VUTIUM, 1991)
Zprávy vedení VUT v Brně, informace z rektorátu a devíti fakult VUT, informace z AS VUT a akademických senátů fakult, konference, semináře, historie VUT, studentská rubrika, vysokoškoslký sport
Rozsah a rozměry pro registraci: 20 s., 210/297
Keywords: Vysoké učení technické v Brně; vysoké technické školy; technical universities; zpravodajské časopisy; newsletters