Události na VUT v Brně (VUTIUM, 1991)
Zprávy vedení VUT v Brně, informace z rektorátu a devíti fakult VUT, informace z AS VUT a akademických senátů fakult, konference, semináře, historie VUT, studentská rubrika, vysokoškoslký sport