Topenářství + instalace : časopis pro vytápění, instalace, vzduchotechniku a ekologii (Technické vydavatelství Praha, 1995)
Odborně zaměřený časopis pro vytápění, vzduchotechniku, instalační techniku, ekologii a činnosti spojené s výstavbou a rekonstrukcí budov
Rozsah a rozměry pro registraci: 78 s., 210/297
Keywords: topenářství; vytápění; instalatérství; vzduchotechnika; heating engineering; heating; plumbing; air conditioning; odborné časopisy; professional journals