Textil žurnál : fakta a trendy pro odborníky (České a slovenské odborné nakladatelství, 1992)
Odborné informace pro textilní a konfekční průmysl, obchod a instituce zabývající se textilní problematikou
Změna podnázvu: Fakta a trendy pro odborníky v ČR a na Slovensku
Podnázev od r. 2003: móda - obchod - průmysl
Podnázev od r. 2006: textil - oděv - obuv - kůže
Dříve: 2x ročně Speciál
Příloha: Textil plus
Keywords: textilní průmysl; oděvní průmysl; obuvnický průmysl; textil; textile industry; clothing industry; footwear industry; textile; odborné časopisy; professional journals