D Test : časopis pro spotřebitele (Eurostudio, 1993)
Informace deklarující osm práv spotřebitele (bezpečnost, volný výběr zboží, odškodnění, informace, vzdělání, zastupování, základní potřeby a zdravé životní prostředí)
Rozsah a rozměry pro registraci: 32+4 s., 210/297
Keywords: ochrana spotřebitele; testování výrobků; odpovědnost za výrobek; technické požadavky na výrobky; consumer protection; consumer product testing; products liability; populárně-naučné časopisy; popular magazines