Technik : měsíčník Hospodářských novin pro strojírenské inovace, technologie, výrobu a trh (Economia, 1993)
Technik informuje o novinkách v průmyslu, strojírenství, vědě a technice u nás i ve světě
Podnázev od r. 2005: měsíčník vydavatelství Economia
Podnázev v l. 2005-2010: technologie - materiály - inovace - trhy
Změna podnázvu: automatizace - technologie - inovace - trhy
Keywords: technika; strojírenství; technologie; věda a technika; technology; mechanical engineering; science and technology; odborné časopisy; professional journals