Svět kvality = World of quality (Bartoň QSV, 2006)
Časopis o zabezpečování jakosti výrobků a služeb a vývoji v oblasti jakosti v Čechách, Evropě a ve světě
Rozsah a rozměry pro registraci: 4x 70-73 s., 210/270
Časopis navazuje číslováním na časopis Svět jakosti
Keywords: jakost; management jakosti; quality; quality control; odborné časopisy; professional journals