Strategie news : týdeník pro marketing, reklamu a média (Strategie, 1995)
Časopis zaměřený na problematiku marketingových komunikací
Rozsah a rozměry pro registraci: 8-16 s., 210/297
Keywords: marketing; marketingová komunikace; communication in marketing; odborné časopisy; professional journals