Sdělovací technika : měsíčník pro rozvoj a praxi sdělovací elektrotechniky (Státní nakladatelství technické literatury, 1953)
Odborný časopis se zaměřením na telekomunikace, multimédia, aplikaci elektronických součástek, měřicí a regulační techniku, televizní a rozhlasovou techniku
Rozsah a rozměry pro registraci: 48+8+4 s., 210/297
Změny podnázvu: elektronika - komunikace - multimédia (do února 1995); telekomunikace, elektronika, multimédia
Podnázev v tiráži: telekomunikace - elektronika - multimédia
Vydává: Petr Beneš v nakladatelství Sdělovací technika
Keywords: sdělovací technika; telekomunikace; elektronika; televizní technika; rozhlasová technika; multimédia; communication engineering; telecommunication; electronics; television technology; radio technology; multimedia; odborné časopisy; professional journals