Sdělovací technika : měsíčník pro rozvoj a praxi sdělovací elektrotechniky (Státní nakladatelství technické literatury, 1953)
Odborný časopis se zaměřením na telekomunikace, multimédia, aplikaci elektronických součástek, měřicí a regulační techniku, televizní a rozhlasovou techniku