Česko-anglický ekonomický slovník - Bočánková, Milena, 1938-; Jírová, Dagmar (Aleko, 1991)
Slovník uvádí abecedně základní ekonomickou terminologii období přechodu k tržní ekonomice.
Keywords: angličtina; čeština; ekonomie; oborová terminologie; English language; Czech language; economics; terminology (professional); dvojjazyčné překladové slovníky; bilingual translation dictionaries