Respekt (R-Presse s.r.o., 1990)
Politicko-společenský týdeník vysoké úrovně zaměřen na komentáře, rozhovory, reportáže, zpravodajství z domova i zahraničí
Podnáz. v r. 1992: Komentáře, rozhovory, reportáže, zpravodajství z domova a zahraničí
Podnázev v r. 2005: týdeník
Keywords: společnost; politika; society; politics; zpravodajské časopisy; newsletters