Profit : hospodářský a podnikatelský týdeník (Ringier ČR, 1998)
Odborný časopis zaměřený na poskytování informací o současném a předpokládaném vývoji tuzemské a světové ekonomiky, o hospodářské politice a firemní strategii, cenové a kursové údaje, instruktivní stati ...
Podnázev do roč. 9, č. 39 (1998): Hospodářský a podnikatelský list
Podnázev od r. 2003: podnikatelský týdeník
Period. příl. většinou jako součást ročníku
Keywords: ekonomie; podnikání; hospodářská politika; economics; business; economic policy; odborné časopisy; professional journals