Odpady : odborný časopis pro odpadové hospodářství (Technopress, 1991)
Časopis se zabývá problematikou odpadů, uvádí zejména komentáře k právním úpravám v odpadovém hospodářství, návody a náměty k nakládání s odpady, rady pro obecní úřady a podnikatele, zahraniční zkušenosti apod.
Název v r. 1993: Odpad
Další podnázvy: časopis pro odpadové hospodářství, měsíčník Hospodářských novin pro odpadové hospodářství, měsíčník pro odpadové hospodářství
Podnázev od r. 2000: odborný časopis pro odpadové hospodářství a ekologii
Podnázev od r. 2003: odborný časopis pro nakládání s odpady a životní prostředí
Keywords: odpadové hospodářství; odpad; ochrana životního prostředí; waste management; waste products; environmental protection; odborné časopisy; professional journals