Odpady : odborný časopis pro odpadové hospodářství (Technopress, 1991)
Časopis se zabývá problematikou odpadů, uvádí zejména komentáře k právním úpravám v odpadovém hospodářství, návody a náměty k nakládání s odpady, rady pro obecní úřady a podnikatele, zahraniční zkušenosti apod.