Ochrana ovzduší : dvouměsíčník České asociace pro prevenci znečišťování ovzduší (CA-IUAPPA) (Česká asociace pro prevenci znečišťování ovzduší (CA-IUAPPA), 1995)
Časopis se zabývá problematikou znečišťování ovzduší, vznikem emisí, negativními vlivy imisí na prostředí, výzkumem, prevencí znečišťování ovzduší, likvidací popílků a ostatních zachycených látek,zprávy ze života CA-IUAPPA a jiných odborných společností; recenze a anotace české i zahraniční literatury v oblasti ochrany ovzduší
Bez podnázvu
Podnázev v r. 2003 v tiráži: vědeckotechnický měsíčník
Podnázev v tiráži od r. 2004 do r. 2005: vědeckotechnický časopis
Rozsah a rozměry pro registraci: 24+4 s., 210/295
Podnázev dříve: Odborný časopis České asociace pro prevenci znečišťování ovzduší
Keywords: ochrana životního prostředí; ochrana ovzduší; environmental protection; air quality management; odborné časopisy; professional journals