Obchodní věstník (Economia, 1992)
Obchodní věstník má povahu úředního listu, slouží k informování široké veřejnosti o důležitých údajích týkajících se podnikatelských vztahů. Přináší informace o zápisech a změnách v obchodním rejstříku, jakož i o likvidacích a konkurzech podniků, účetních záverkách, oznámeních a rozhodnutích v podnikatelských záležitostech. Věstník je nepostradatelnou pomůckou i informačním zdrojem všech podnikatelských subjektů, komerčních právníků
Vydává Ministerstvo spravedlnosti ČR v Economia a.s.
Rozsah a rozměry pro registraci: 128 s., 298/430
V roce 1992 30 čísel (tak v registraci MK ČR)
Keywords: obchodní společnosti; obchodní rejstříky; corporations; trade registers; bulletiny; information bulletins