Moderní sekretariát : Odborný měsíčník určený asistentkám, střednímu a vyššímu managementu (Bertelsmann Media, 1996)
Časopis pro asistentky, sekretářky, střední management.
Od r. 2000 podnázev: odborný měsíčník pro všechny ženy (i muže) v kanceláři
Rozsah a rozměry pro registraci: 48+4 s., 210/297
Keywords: administrativa; organizace práce; časopisy