Moderní obec : měsíčník pro komunální politiku a regionální rozvoj (Economia, 1995)
Časopis je určen pracovníkům státní správy. Poskytuje informace o právních předpisech, zkušenostech, názorech odborníků i ze zahraničí. Zprostředkovává kontakt mezi státní správou a veřejností
Podnázev od r. 2000: odborný časopis pro komunální politiku a regionální rozvoj
Podnázev od r. 2004: odborný časopis pro veřejnou správu
Podnázev v tiráži: měsíčník Hospodářských novin pro komunální politiku a regionální rozvoj
Podnázev v tiráži od r. 2004 do r. 2006: měsíčník Hospodářských novin pro veřejnou správu
Rozsah a rozměry pro registraci: 54+8 s., 210/297
Keywords: regionální kultura -- Česko; regionální ekonomie -- Česko; regionální rozvoj -- Česko; veřejná správa -- Česko; regiony -- Česko; regional culture -- Czechia; regional economics -- Czechia; regional development -- Czechia; public administration -- Czechia; regions -- Czechia; odborné časopisy; professional journals