Moderní obec : měsíčník pro komunální politiku a regionální rozvoj (Economia, 1995)
Časopis je určen pracovníkům státní správy. Poskytuje informace o právních předpisech, zkušenostech, názorech odborníků i ze zahraničí. Zprostředkovává kontakt mezi státní správou a veřejností