Labyrint revue : časopis pro literaturu, výtvarné umění, hudbu, film a pro podnikání v kultuře (Primus, 1990)
Časopis pro podnikání v kultuře - literatura, hudba, film, divadlo, výtvarné umění, nové knihy, nové L/, MC, CD a video bestsellery, recenze, ukázky z rukopisů, interview, reportáže...
Rozsah a rozměry pro registraci: 210/297
Od r. 1997 průběžné číslování
Pův. podnázev: List pro podnikání v kultuře
Od r. 1997 podnázev: časopis pro kulturu
Keywords: literatura; kultura; výtvarné umění; hudba; film; literature; culture; art; music; časopisy pro volný čas; leisure magazines