České a slovenské zemědělství po vstupu do EU : Zlín 27.2.2003 : sborník referátů z odborné zemědělské konference (Mondon, 2003)
Sborník referátů z odborné zemědělské konference, zabývající se budoucností českého a slovenského zemědělství po vstupu do Evropské unie.
700 výt.
Část. slovenský text
Keywords: zemědělství -- Slovensko; evropská integrace; zemědělství -- Česko; agriculture -- Czechia; agriculture -- Slovakia; European integration; sborníky konferencí; proceedings of conferences