České a slovenské zemědělství po vstupu do EU : Zlín 27.2.2003 : sborník referátů z odborné zemědělské konference (Mondon, 2003)
Sborník referátů z odborné zemědělské konference, zabývající se budoucností českého a slovenského zemědělství po vstupu do Evropské unie.