Eko : ekologie a společnost (ČNTL, 1990)
Ekopolitika, ekonomika a životní prostředí, podnikový management ochrany životního prostředí, ochrana životního prostředí a právo, ekologie a technologie
Rozsah a rozměry pro registraci: 48+4 s., 210/297
Podnázev v tiráži: nezávislý časopis zaměřený na problematiku životního prostředí
Keywords: ekologie; časopisy; environmentální politika; ochrana životního prostředí