Daně a právo v praxi : čtrnáctideník plný informací z oblasti daní, práva a financí (Adore, 1996)
Daňové a právní poradenství pro podnikatele i profesionály právním a účetním. - Součást služeb na portálu Daňaři Online (www.danarionline.cz)
Rozsah a rozměry pro registraci: 32+4 s., 210/297
Podnázev od r. 2002: měsíčník informací z oblasti daní, práva a financí
Od r. 2005 bez podnázvu
V č. 1/2002 příloha: Daně a právo v praxi pro územní samosprávné celky
Keywords: daně; taxation; odborné časopisy; professional journals