Computer (Computer Press, 1994)
Srozumitelné, aktuální a kvalitní informace o výpočetní technice, PC a programech
Původní podnázev: Průvodce uživatele a kupujícího
Další podnázev: srozumitelný počítačový čtrnáctideník
Další podnázev: počítačový čtrnáctidenník
Podnázev v r. 2005: o počítačích víme vše
Podnázev od r. 2006 do r. 2008: vše o počítačích
Keywords: počítače; hardware; software; výpočetní technika; computers; computer hardware; computer technology; populárně-naučné časopisy; popular magazines