Chemický průmysl : měsíčník hospodářských novin (Economia, 1951)
Odborné periodikum zabývající se všemi aspekty a činnostmi chemického, farmaceutického a plastikářského průmyslu, petrochemie, gumárenství a zároveň vědy, výykumu, technické a podnikatelské praxe
Rozsah a rozměry pro registraci: 28-36+4 s., 210/297
Keywords: chemický průmysl; chemical industry; odborné časopisy; professional journals