Acta Universitatis agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis = Acta of Mendel University of Agriculture and Forestry Brno = Acta Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně : Res Publica Bohemica (Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 1995)
Sborník Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně uveřejňuje vědecké práce a odborná sdělení oborů fakult agronomické, zahradnické, lesnické a dřevařské a provozně ekonomické.
Podnázev od r. 2005: mezinárodní vědecký časopis
Rozsah a rozměry pro registraci: 98 s., 203/290
Keywords: zemědělství; zahradnictví; lesnictví; ekonomika zemědělství; agriculture; horticulture; forestry; economics of agriculture; vědecké časopisy; scientific journals